Δημιουργία Καμπάνιας

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας στο Google Adwords για την ιστοσελίδα σας, και την παρακολούθηση της στη συνέχεια, για ελαχιστοποίηση του κόστους και αύξηση της απόδοσης.

Η διαφήμιση στο Google είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να προσελκύσετε νέους επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας, ειδικά στο ξεκίνημα της.

Επιλογές Διαφήμισης

Σε κάθε καμπάνια στο Google Adwords το σημαντικότερο είναι οι σωστές επιλογές, προκειμένου να περιοριστούν τα άσκοπα κλικ και το αυξημένο κόστος της διαφήμισης.

Οι επιλογές αφορούν την εύρεση των κατάλληλων φράσεων αναζήτησης, τις επιλογές γλώσσας, χώρας και οτιδήποτε άλλο σχετικό.

Παρακολούθηση Καμπάνιας

Αφού δημιουργηθεί η διαφήμιση, αρχίζει η παρακολούθηση της προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν προβλήματα και να διορθωθούν έγκαιρα.

Καμιά διαφήμιση δεν πρέπει να αφήνεται στην τύχη της, γιατί μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένες χρεώσεις χωρίς ανάλογη αύξηση στις πωλήσεις, άρα να γίνει ασύμφορη για την επιχείρηση σας.

Δημιουργία Διαφημιστικής Καμπάνιας Google Adwords από 100 €

Το κόστος εξαρτάται από την πολυπλοκότητα της καμπάνιας, δηλαδή από τον αριθμό των διαφημίσεων που περιέχει, τον αριθμό των φράσεων (keywords) για τις οποίες θα προβάλλεται, σε πόσες γλώσσες θα προβάλλονται οι διαφημίσεις, κλπ.

Το κόστος ξεκινά από 100€ για τη δημιουργία της καμπάνιας και την παρακολούθηση της τον πρώτο μήνα, ενώ κάθε επόμενος μήνας χρεώνεται 50€. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες της δικής σας διαφήμισης στο Google Adwords.

  • Πρόσφερε ποιότητα. Αυτή είναι η καλύτερη διαφήμιση.

  • Πολλές φορές μικρά πράγματα έγιναν μεγάλα από μια καλή διαφήμιση.

  • Πάντα να δοκιμάζεις νέες ιδέες και θα δεις τη διαφήμιση σου να αυξάνει την απόδοση της.

  • Οταν σταματάς τη διαφήμιση για να γλιτώσεις χρήματα, είναι σαν να σταματάς το ρολόι για να γλιτώσεις χρόνο.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

Η έδρα μας είναι στο Ηράκλειο Κρήτης και συνεργαζόμαστε
με επιχειρήσεις σε κάθε γωνιά της Ελλάδας