φιλοξενια ιστοσελιδων σε σερβερ

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Με τον όρο "φιλοξενία ιστοσελίδων " ή "hosting", εννοούμε ότι μια εταιρεία διαθέτει υπολογιστές μόνιμα συνδεδεμένους στο Ιντερνετ με ταχύτατες συνδέσεις.
Ποιοτική φιλοξενία ιστοσελίδων σημαίνει ασφάλεια, αξιοπιστία, ταχύτητα και διαρκή υποστήριξη.  Στους πελάτες μας προσφέρουμε φιλοξενία σε σέρβερ με δίσκους SSD (solid state drive), που προσφέρουν πολλαπλάσιες ταχύτητες σε σχέση με τους κλασσικούς δίσκους.
Συνεργαζόμαστε με εταιρείες με πολύχρονη παρουσία σε Αμερική και Ευρώπη, που φημίζονται για την αξιοπιστία τους και την καλή υποστήριξη που προσφέρουν.

Τιμή: από 50€

Επικοινωνηστε μαζι μας
Ευχαριστούμε! Το μήνυμα σας έχει σταλεί.
Το μήνυμα σας δεν ήταν δυνατό να αποσταλεί.
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

2810301797
642099903

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Δρακοντοπούλου 13
71306 Ηράκλειο

business hours

Δευτ - Παρ... 9 – 2, 6 - 9

Λίγα λόγια ακόμα για τη φιλοξενία ιστοσελίδων

Αν η ιστοσελίδα σας δεν εμφανίζεται γρήγορα στους επισκέπτες σας ή δεν είναι διαθέσιμη κάθε ώρα και κάθε μέρα, τότε έχετε πρόβλημα. Αυτό μπορεί να κάνει την φιλοξενία ιστοσελίδων που αρχικά φαίνεται πραγματική ευκαιρία, τελικά να στοιχίζει πολύ περισσότερο από όσο έχετε υπολογίσει.

Η φιλοξενία ιστοσελίδων δεν είναι ποτέ απαλλαγμένη από προβλήματα. Κάθε σέρβερ, όσο κι αν στοιχίζει, κάποια στιγμή θα «πέσει» και η σελίδα σας δεν θα είναι διαθέσιμη. Αρκεί αυτό να είναι η εξαίρεση κι όχι ο κανόνας.

Η ταχύτητα μιας ιστοσελίδας, εφόσον έχει σχεδιαστεί σωστά,  εξαρτάται σε κάποιο βαθμό από το σέρβερ όπου φιλοξενείται. Σήμερα υπάρχουν τρόποι σημαντικής αύξησης της ταχύτητας, που κοστίζουν ελάχιστα, όπως τα CDN.