κείμενα ιστοσελίδων

Κάθε ιστοσελίδα χρειάζεται καλογραμμένα κείμενα, είτε πρόκειται για ένα ταξιδιωτικό site, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) ή οτιδήποτε άλλο.

Τα κείμενα για ιστοσελίδες θα πρέπει να τραβούν την προσοχή του επισκέπτη, να του προσφέρουν τις απαραίτητες πληροφορίες και τέλος, να τον κατευθύνουν στην επιθυμητή ενέργεια, είτε πρόκειται για online πώληση, κράτηση ή επικοινωνία.

Πρωτότυπα κείμενα για ιστοσελίδα

Δεν αρκεί τα κείμενα για μια ιστοσελίδα να είναι μονάχα καλογραμμένα, αλλά θα πρέπει να είναι πρωτότυπα, δηλαδή να μην έχουν αντιγραφεί από άλλες πηγές.

Η αποφυγή της αντιγραφής κειμένων δεν επιβάλλεται μονάχα για λόγους προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων, αλλά και για αποφυγή του duplicate content penalty (τιμωρία για διπλότυπο περιεχόμενο) από το Google και τις άλλες μηχανές αναζήτησης.

Κείμενα για SEO

Η συγγραφή κειμένων για ιστοσελίδες πρέπει να λαμβάνει υπόψη της τις αρχές του SEO, δηλαδή να βοηθάει στην καλή θέση στις μηχανές αναζήτησης.

Κάποτε αυτό σήμαινε πολλές επαναλήψεις των γνωστών keywords. Σήμερα είναι επικίνδυνη πρακτική και τα καλύτερα κείμενα για τις μηχανές αναζήτησης είναι τα ποιοτικά κείμενα, που αρέσουν στους επισκέπτες σας και τους κάνουν να παραμένουν στην ιστοσελίδα σας.

Κείμενα με έρευνα SEO

Συνδυάστε τα κείμενα με μια έρευνα SEO (keyword planning), ώστε να υπάρχει σωστή κάλυψη των αναγκών της ιστοσελίδας σας. Η έρευνα SEO (keyword planning) θα εντοπίσει τις σημαντικές φράσεις αναζήτησης για το δικό σας αντικείμενο, προκειμένου τα κείμενα να καλύψουν τις φράσεις αυτές και να φέρουν περισσότερους επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας.

Διαβάστε περισσότερα: Ερευνα SEO – keyword planning

Κείμενα και Φωτογραφίες

Φανταστείτε μια ιστοσελίδα μονάχα με κείμενο. Ή θυμηθείτε πόσες ιστοσελίδες έχετε δει με φτωχά κείμενα και κακές φωτογραφίες. Σας τράβηξαν την προσοχή; Σας έπεισαν για τον επαγγελματισμό της επιχείρησης που αντιπροσωπεύουν; Η μήπως οι ιστοσελίδες που θυμάστε είναι αυτές που συνδυάζουν κείμενα και εικόνες επαγγελματικής ποιότητας; Η ArtKreta έχει τη δυνατότητα να σας τα προσφέρει και τα δύο: κείμενα και εικόνα.

Μεταφράσεις στα Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά

Συνεργαζόμαστε με έμπειρους μεταφραστές για όλες τις συνηθισμένες Ευρωπαϊκές γλώσσες. Μπορούμε να κάνουμε μεταφράσεις στα Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Γερμανικά.
Να διευκρινίσουμε ότι δεν αναλαμβάνουμε κειμενογράφηση σε άλλες γλώσσες: οι κειμενογράφοι μας γράφουν μόνο στα Ελληνικά και στη συνέχεια ακολουθεί η μετάφραση σε Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά ή Γερμανικά.

καλέστε μας

2810301797

6942099903

business hours

Δευτ – Παρ. 9 – 2 & 6 – 9

Τι πιστεύουμε για τα κείμενα ιστοσελίδων

  • Το καλό κείμενο είναι ενδιαφέρον, δεν ξεχνιέται αμέσως, τραβάει την προσοχή και διασκεδάζει.
  • Κανείς δεν διαβάζει διαφημίσεις. Οι άνθρωποι διαβάζουν ότι τους ενδιαφέρει. Κάποιες φορές συμβαίνει αυτό να είναι μια διαφήμιση.
  • Το σύγχρονο SEO είναι η δημιουργία περιεχομένου τόσο ελκυστικού, που οι επισκέπτες σας το διαφημίζουν μόνοι τους βάζοντας link προς αυτό ή το μοιράζονται στο facebook.
  • Χάρη στα blog και τα social media, ολοένα περισσότεροι άνθρωποι ψηφίζουν αυτό που τους ενδιαφέρει, τους αρέσει, τους εξιτάρει, τους διασκεδάζει.