επαγγελματικη σελιδα facebook για πολλά like

Χρειάζεστε επαγγελματική σελίδα στο facebook;

Μια επαγγελματική σελίδα στο Facebook είναι ο καλύτερος τρόπος για να συνδεθείτε με τους πελάτες σας, να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις.

Η ομάδα της Artkreta διαθέτει μεγάλη εμπειρία στις επιχειρηματικές σελίδες facebook και γνωρίζουμε πως να δημιουργούμε ελκυστικές σελίδες που αποπνέουν επαγγελματισμό και ευθυγραμμίζονται απόλυτα με την επιχειρηματική σας ταυτότητα.

Το σλόγκαν του Facebook ήταν πάντα ότι φέρνει τον κόσμο πιο κοντά, και στα 17 χρόνια από την έναρξή του, όχι μόνο το πέτυχε αυτό, αλλά έχει εκτοξεύσει τη δημοτικότητά του.

Το Facebook έχει 2,89 δισεκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες (Facebook, 2021). Από αυτούς οι 1,84 δισεκατομμύρια χρήστες το επισκέπτονται σε καθημερινή βάση, ενώ οι υπόλοιποι πιο περιστασιακά. Τα νούμερα αυτά αφορούν το facebook μαζί με το WhatsApp, το Instagram και το Messenger. 

Το Facebook έφτασε για πρώτη φορά το όριο του ενός δισεκατομμυρίου ενεργών χρηστών τον Οκτώβριο του 2012 και ξεπέρασε το όριο των δύο δισεκατομμυρίων ενεργών χρηστών μόλις πέντε χρόνια αργότερα, τον Ιούνιο του 2017.

Το Facebook έχει φτάσει σε ένα τόσο μαζικό κοινό που είναι πλέον αδύνατο να αγνοηθεί από τους επιχειρηματίες του μάρκετινγκ. Και δεδομένου ότι τόσοι πολλοί χρήστες του Facebook το επισκέπτονται σε καθημερινή βάση, αυτό τους καθιστά ένα τεράστιο κοινό που δεν μπορείτε να αγνοήσετε για την προβολή της επιχείρησης σας. 

Αποκτήστε επαγγελματική σελίδα στο facebook για να προωθήσετε την επιχείρηση σας

Το πρώτο βήμα για την επιτυχία της επιχείρησης σας στα social media είναι μια επαγγελματική σελίδα στο Facebook με εμφάνιση που θα δείχνει όμορφη, θα αποπνέει επαγγελματισμό και αξιοπιστία και θα περιέχει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να ξεχωρίσει ανάμεσα σε τόσες άλλες παρόμοιες σελίδες.

Η ArtKreta μπορεί να σας βοηθήσει να την αποκτήσετε, απαλλάσσοντας σας από την διαδικασία και τις τεχνικές λεπτομέρειες. Η διαδικασία δημιουργίας σελίδας για την επιχείρηση σας στο facebook δεν είναι πολύπλοκη, αλλά έχει τα μυστικά της που τελικά κάνουν τη διαφορά!

Εξώφυλλο (Cover) με εντυπωσιακή εμφάνιση για την τέλεια πρώτη εντύπωση

δειγματα εξωφυλλων facebook

Η πρώτη εντύπωση μετράει, και το εξώφυλλο μαζί με το λογότυπο είναι το πρώτο πράγμα που θα δουν οι επισκέπτες για να πάρουν μια γρήγορη ιδέα για την επιχείρηση σας. 

Η σχεδίαση του εξώφυλλου για τη σελίδα σας στο facebook πρέπει να είναι εντυπωσιακή και να αντιπροσωπεύει την επιχείρηση σας. 

Επίσης πρέπει να εμφανίζεται σωστά στη μεγάλη οθόνη του υπολογιστή γραφείου, αλλά και στην μικρή οθόνη του κινητού.

Ολα αυτά μόνο μια επαγγελματική σχεδίαση μπορεί να σας τα προσφέρει.

Πληροφορίες για την επιχείρηση

Αυτό το τμήμα της σελίδας θα πρέπει να αξιοποιηθεί για την παροχή περισσότερων πληροφοριών σχετικά με την επιχείρησή σας με σύνδεση προς τον ιστότοπό σας και άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Instagram, YouTube, κ.λπ.

Πολύ σημαντικό όμως είναι η περιγραφή της επιχείρησης να δημιουργηθεί με τις αρχές του SEO. Υπάρχει η σύντομη περιγραφή που επιτρέπει 250 χαρακτήρες μόνο, οπότε πρέπει κάθε λέξη να είναι προσεκτικά επιλεγμένη για να σας βοηθήσει ουσιαστικά.

Υπάρχει επίσης η μεγάλη περιγραφή που επιτρέπει 50.000 χαρακτήρες. Εδώ μπορείτε να δώσετε πολλές πληροφορίες για την επιχείρηση σας με σωστά δομημένο τρόπο, ώστε και τον επισκέπτη να πληροφορήσετε σωστά αλλά και να επωφεληθείτε από τις αυξημένες πιθανότητες εύρεσης της επιχείρησης σας στο facebook.

Πρόσκληση για δράση (Call to Action)

Το κουμπί κλήσης για δράση είναι απαραίτητο για τη δημιουργία επαφών. Τα κουμπιά call-to-action είναι πολύ χρήσιμα, καθώς αυτά δελεάζουν τους χρήστες να κάνουν κλικ και να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους με εύκολο τρόπο.

200.000.000 επαγγελματικές σελίδες στο facebook

Όταν πρόκειται για την προσέγγιση του κοινού, το facebook είναι αναμφισβήτητα ο βασιλιάς της κοινωνικής δικτύωσης. Βάσει πρόσφατων στατιστικών στοιχείων, το Facebook είναι η κορυφαία κοινωνική πλατφόρμα, φτάνοντας το 59,0 % των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (eMarketer, 2020).

Το Facebook δεν περιορίζεται στους γενικούς χρήστες, είναι εξίσου αποτελεσματικό για τις επιχειρήσεις. Υπάρχουν περισσότερες από 200 εκατομμύρια μικρές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο που χρησιμοποιούν το facebook για την προβολή τους (στοιχεία 2021). 

Μια επαγγελματική σελίδα στο Facebook μπορεί να προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Είναι ο τρόπος για να προσεγγίσετε μία από τις μεγαλύτερες κοινότητες στον κόσμο. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα κοινό και να συνδεθείτε με ανθρώπους που ενδιαφέρονται για αυτό που έχετε να προσφέρετε: υπηρεσίες ή προϊόντα.

Οι πελάτες μπορούν να δημοσιεύουν ερωτήσεις στις σελίδες Facebook, στις οποίες οι επιχειρήσεις μπορούν να απαντούν, γεγονός που εξοικονομεί χρόνο και απλοποιεί την επικοινωνία. Εν ολίγοις, μια επαγγελματική σελίδα στο Facebook είναι μια δωρεάν ευκαιρία για την επιχείρησή σας να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της μάρκας σας ή της επωνυμίας σας και να προωθήσει τη θετική διαφήμιση από στόμα σε στόμα.

καλέστε μας

2810301797

6942099903

business hours

Δευτ – Παρ. 9 – 2 & 6 – 9

Αναρτήσεις που τραβούν την προσοχή

Δεν αρκεί η εμφάνιση της σελίδας σας στο Facebook να είναι καλή για να δείτε τους αριθμούς των likes να ανεβαίνουν. Ακόμα σημαντικότερο είναι το είδος των δημοσιεύσεων που κάνετε.

Μπείτε στη θέση του επισκέπτη και δείτε αντικειμενικά όσα δημοσιεύετε στο facebook. Αποφύγετε να εκφράζετε προσωπικές απόψεις και να αντιμετωπίζετε κάθε επισκέπτη με σεβασμό και ευγένεια.

Να χρησιμοποιείτε εντυπωσιακές εικόνες, όχι αντιγραμμένες από άλλα sites. Τα κείμενα σας να είναι πληροφοριακά χωρίς να αποτελούν μια ξεκάθαρη διαφήμιση. Οι καλές αναρτήσεις δεν είναι εύκολες και δεν γίνονται σε 5 λεπτά. Θέλουν προεργασία και εμπειρία.

Αν σας προβληματίζει η διαδικασία, η Artkreta μπορεί να σας προσφέρει κειμενογράφηση για social media και δημιουργία αναρτήσεων στο facebook, instagram και google my business.

Διαφήμιση στο Facebook

Εφόσον έχετε μια επαγγελματική σελίδα με αξιόλογο περιεχόμενο, τότε ίσως σας ενδιαφέρει η δυνατότητα διαφήμισης στο Facebook για να την κάνετε γνωστή πιο γρήγορα.

Θα σας βοηθήσουμε στην οργάνωση της καμπάνιας και θα παρακολουθήσουμε την απόδοση της.

Ενδιαφέροντα στοιχεία για το facebook

  • Κάθε 20 λεπτά στο Facebook, κοινοποιούνται 1 εκατομμύριο σύνδεσμοι.
  • Κάθε 20 λεπτά στο Facebook, αποστέλλονται 3 εκατομμύρια μηνύματα.
  • Το Facebook είναι διαθέσιμο σε 70 διαφορετικές γλώσσες.
  • Το 48% των ατόμων ηλικίας 18-34 ετών ελέγχουν τη σελίδα τους στο Facebook πριν φύγουν από το σπίτι το πρωί.