φιλοξενια ιστοσελιδων σε σερβερ

Με τον όρο “φιλοξενία ιστοσελίδων ” ή “hosting”, εννοούμε ότι μια εταιρεία διαθέτει υπολογιστές μόνιμα συνδεδεμένους στο Ιντερνετ με ταχύτατες συνδέσεις. Αυτοί είναι οι σέρβερ και κάθε ιστοσελίδα για να είναι online και ορατή στους επισκέπτες της κάθε στιγμή, ενοικιάζει ένα συγκεκριμένο χώρο στο σέρβερ ή όπως λέγεται, πληρώνει hosting ή φιλοξενία σε σέρβερ.

Ποιοτική φιλοξενία ιστοσελίδων σημαίνει ασφάλεια, αξιοπιστία, ταχύτητα και διαρκή υποστήριξη.  Στους πελάτες μας προσφέρουμε φιλοξενία σε σέρβερ με δίσκους SSD (solid state drive), που προσφέρουν πολλαπλάσιες ταχύτητες σε σχέση με τους κλασσικούς δίσκους.

Συνεργαζόμαστε με εταιρείες με πολύχρονη παρουσία σε Αμερική και Ευρώπη, που φημίζονται για την αξιοπιστία τους και την καλή υποστήριξη που προσφέρουν.

Φιλοξενία ιστοσελίδων με έμφαση στην ασφάλεια

φιλοξενια ιστοσελιδων με ασφαλεια

Για να προσφέρουμε τη μέγιστη ασφάλεια, προσφέρουμε δωρεάν πιστοποιητικό ασφαλείας SSL σε κάθε λογαριασμό hosting.

Στο σέρβερ υπάρχει εγκατεστημένο firewall και προστασία απο ddos attacks, απομόνωση του ενός site απο το άλλο χάρη στο CageFS, φίλτρα spam για τους λογαριασμούς email και καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας (backup) σε εξωτερικό σέρβερ.

Επίσης ζητάμε από τους πελάτες μας να φροντίζουν να κρατούν τα sites τους ανανεωμένα στις τελευταίες εκδόσεις του WordPress ή όποιου άλλου CMS χρησιμοποιούν.

Κάναμε τις επιλογές αυτές για να μπορούμε να προσφέρουμε φιλοξενία shared hosting με χαμηλές τιμές και μέγιστη ασφάλεια.

Επιπλέον, προσφέρουμε ειδικές υπηρεσίες (προγραμματισμένα backup) ειδικά για δυναμικές ιστοσελίδες WordPress.

BASIC 60€

3 GB χώρος

200 GΒ bandwidth

SSD Disk & Litespeed Server

Δωρεάν SSL

Δωρεάν Καθημερινά Backup

POP3 / IMAP email accounts

ADVANCED 120€

10 GB χώρος

unlimited bandwidth

SSD Disk  & Litespeed Server

Δωρεάν SSL

Δωρεάν Καθημερινά Backup

POP3 / IMAP email accounts

* Οι τιμές της φιλοξενίας είναι ετήσιες και δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

καλέστε μας

2810301797

6942099903

business hours

Δευτ – Παρ. 9 – 2 & 6 – 9

Διευκρινίσεις για τη φιλοξενία ιστοσελίδων

Γιατί υπάρχει περιορισμένος χώρος και bandwidth;

Πολλές φορές θα συναντήσετε προσφορές hosting με απεριόριστο χώρο και bandwidth, όμως στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτα απεριόριστο στη φιλοξενία ιστοσελίδων. Πρόκειται απλά για marketing και τίποτα άλλο. 
Ο λόγος είναι ότι ο χώρος στους σύγχρονους δίσκους SSD στοιχίζει αρκετά ακριβότερα σε σχέση με τους παλιότερους Hard Disks. Επίσης αυξημένο bandwidth σημαίνει ότι χρησιμοποιούνται πολλοί πόροι από το σέρβερ, παραπάνω από όσο επιτρέπει η λογική του shared hosting. 
Αν η ιστοσελίδα σας καταναλώνει αυξημένους πόρους, θα σας ζητηθεί να πάτε σε Virtual Private Server (VPS) ή Dedicated Server, δηλαδή σε δικό σας σέρβερ. Και οι δύο αναβαθμίσεις στοιχίζουν αρκετά παραπάνω από το shared hosting, που όμως για τις περισσότερες ιστοσελίδες είναι υπεραρκετό με τα χαρακτηριστικά που το προσφέρουμε.

Ποιοί είναι οι διαθέσιμοι πόροι στο σέρβερ σας;

Η φιλοξενία στο σέρβερ που προσφέρουμε διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά, πολύ πάνω από το μέσο όρο. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των διαθέσιμων πόρων, ενώ επηρεάζουν πολλές λειτουργίες μιας ιστοσελίδας, συνήθως δεν ανακοινώνονται από τις διάφορες εταιρείες hosting.

  • Cpanel / Direct Admin
  • CPU = 1
  • RAM = 1 – 3 MB
  • Entry Processes = 20 – 30
  • I/O = 10 – 50 MB/sec
  • IOPS = 5024
  • Inodes = 250000

Εφόσον πρόκειται για shared hosting, αν χακαριστεί άλλο site στον ίδιο σέρβερ, θα χακαριστεί και το δικό μου;

Κατ’ αρχάς υπάρχουν ειδικά προγράμματα στο σέρβερ που ελέγχουν προληπτικά τον ιστότοπό σας για απόπειρες παραβίασης και κακόβουλο λογισμικό αυξάνοντας σημαντικά την ασφάλεια. Επίσης το CageFS απομονώνει το ένα site από το άλλο, ώστε μια παραβίαση ασφαλείας να μην μπορεί να επεκταθεί στα υπόλοιπα sites στον ίδιο server.