φιλοξενια ιστοσελιδων σε σερβερ

Με τον όρο “φιλοξενία ιστοσελίδων ” ή “hosting”, εννοούμε ότι μια εταιρεία διαθέτει υπολογιστές μόνιμα συνδεδεμένους στο Ιντερνετ με ταχύτατες συνδέσεις.

Ποιοτική φιλοξενία ιστοσελίδων σημαίνει ασφάλεια, αξιοπιστία, ταχύτητα και διαρκή υποστήριξη.  Στους πελάτες μας προσφέρουμε φιλοξενία σε σέρβερ με δίσκους SSD (solid state drive), που προσφέρουν πολλαπλάσιες ταχύτητες σε σχέση με τους κλασσικούς δίσκους.

Συνεργαζόμαστε με εταιρείες με πολύχρονη παρουσία σε Αμερική και Ευρώπη, που φημίζονται για την αξιοπιστία τους και την καλή υποστήριξη που προσφέρουν.

Φιλοξενία ιστοσελίδων με έμφαση στην ασφάλεια

φιλοξενια ιστοσελιδων με ασφαλεια

Για να προσφέρουμε τη μέγιστη ασφάλεια, έχουμε περιορίσει την φιλοξενία μονάχα σε ιστοσελίδες που έχουμε κατασκευάσει και συντηρούμε εμείς, ώστε να είμαστε σίγουροι για την ασφάλεια κάθε πελάτη μας.

Κάναμε την επιλογή αυτή γιατί στο shared hosting, δηλαδή όταν πολλές ιστοσελίδες μοιράζονται τον ίδιο σέρβερ, κάθε ιστοσελίδα που δεν συντηρείται σωστά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε όλους τους υπόλοιπους. 

Επιπλέον, προσφέρουμε ειδικές υπηρεσίες (αυτόματα backup) ειδικά για δυναμικές ιστοσελίδες WordPress.

BASIC 50€

2,5 GB χώρος

100 GΒ bandwidth

SSD Disk & Litespeed Server

Δωρεάν SSL

Δωρεάν Καθημερινά Backup

POP3 / IMAP email accounts

ADVANCED 100€

5 GB χώρος

200 GΒ bandwidth

SSD Disk  & Litespeed Server

Δωρεάν SSL

Δωρεάν Καθημερινά Backup

POP3 / IMAP email accounts

* Οι τιμές είναι ετήσιες και δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

καλέστε μας

2810301797

6942099903

business hours

Δευτ – Παρ. 9 – 2 & 6 – 9

Διευκρινίσεις για τη φιλοξενία ιστοσελίδων

Γιατί υπάρχει περιορισμένος χώρος και bandwidth;

Πολλές φορές θα συναντήσετε προσφορές hosting με απεριόριστο χώρο και bandwidth, όμως στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτα απεριόριστο στη φιλοξενία ιστοσελίδων. Πρόκειται απλά για marketing και τίποτα άλλο. 
Ο λόγος είναι ότι ο χώρος στους σύγχρονους δίσκους SSD στοιχίζει αρκετά ακριβότερα σε σχέση με τους παλιότερους Hard Disks. Επίσης αυξημένο bandwidth σημαίνει ότι χρησιμοποιούνται πολλοί πόροι από το σέρβερ, παραπάνω από όσο επιτρέπει η λογική του shared hosting. 
Αν η ιστοσελίδα σας καταναλώνει αυξημένους πόρους, θα σας ζητηθεί να πάτε σε Virtual Private Server (VPS) ή Dedicated Server, δηλαδή σε δικό σας σέρβερ. Και οι δύο αναβαθμίσεις στοιχίζουν πολλαπλάσια ποσά από το shared hosting, που για τις περισσότερες ιστοσελίδες είναι υπεραρκετό με τα χαρακτηριστικά που το προσφέρουμε.

Ποιοί είναι οι διαθέσιμοι πόροι στο σέρβερ σας;

Η φιλοξενία στο σέρβερ που προσφέρουμε διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά, πολύ πάνω από το μέσο όρο. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των διαθέσιμων πόρων, ενώ επηρεάζουν πολλές λειτουργίες μιας ιστοσελίδας, συνήθως δεν ανακοινώνονται από τις διάφορες εταιρείες hosting.

  • Cpanel / Direct Admin
  • CPU = 1
  • RAM = 1 – 3 MB
  • Entry Processes = 20 – 30
  • I/O = 10 – 50 MB/sec
  • IOPS = 5024
  • Inodes = 250000