Αισθητική & Λειτουργία

Η αισθητική πρέπει να συνοδεύεται από καλή λειτουργία σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας. Δεν αρκεί η καλή εμφάνιση όταν υστερεί η λειτουργικότητα, δηλαδή η εύκολη πλοήγηση στις εσωτερικές σελίδες, η έλλειψη συμβατότητας με παλιότερους και νεότερους browsers (Firefox, Chrome, IE, Safari, Android) κλπ.

Σύγχρονη Responsive Σχεδίαση

Σήμερα τις ιστοσελίδες βλέπουμε με σταθερούς υπολογιστές, laptop, tablets και κινητά τηλέφωνα. Μια ιστοσελίδα με responsive σχεδίαση εμφανίζεται σωστά σε όλες τις συσκευές, χωρίς να χρειάζεται ο επισκέπτης να κάνει διαρκώς zoom in - zoom out για να διαβάσει το κείμενο ή να δει τις φωτογραφίες.

Εμφαση στο SEO

Η βελτίωση για τις μηχανές αναζήτησης (SEO) είναι από τις πιο σημαντικές παραμέτρους για την επιτυχία μιας ιστοσελίδας και πρέπει να δίνεται έμφαση σ' αυτό κατά την σχεδίαση και κατασκευή της. Διαβάστε περισσότερα για το SEO στην προώθηση ιστοσελίδων.

Επαγγελματική Σχεδίαση από 199€

Η ιστοσελίδα σας είναι η βιτρίνα σας στο παγκόσμιο χωριό του διαδικτύου. Οπως για την επιχείρηση σας θα θέλατε την καλύτερη δυνατή βιτρίνα, έτσι και για την ιστοσελίδα σας χρειάζεστε επαγγελματική σχεδίαση, που θα εξασφαλίζει την επιτυχία και τη μέγιστη απόδοση σε αριθμό επισκεπτών και πωλήσεις.

Αποκτήστε τη δική σας ιστοσελίδα με εντυπωσιακή σχεδίαση και χαμηλό κόστος από 199 €, τελική τιμή με ΦΠΑ. Διαβάστε περισσότερα...

Παραδείγματα κατασκευής ιστοσελίδων για πελάτες μας

  • Μια όμορφη ιστοσελίδα χωρίς λειτουργικότητα είναι σαν σπορ αυτοκίνητο χωρίς μηχανή.

  • Αυτό που διαχωρίζει την κατασκευή ιστοσελίδων από την τέχνη είναι η λειτουργικότητα.

  • Μια ιστοσελίδα μπορεί να σε διαφημίσει 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες τη βδομάδα, χωρίς επιπλέον κόστος πέρα από το κόστος κατασκευής.

  • Μια ιστοσελίδα χωρίς SEO είναι σαν αυτοκίνητο που έμεινε από καύσιμα: δεν πάει πουθενά.

Οικονομικές Ιστοσελίδες από 199€

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

Η έδρα μας είναι στο Ηράκλειο Κρήτης και συνεργαζόμαστε
με επιχειρήσεις σε κάθε γωνιά της Ελλάδας