Με τον όρο "φιλοξενία ιστοσελίδων" ή "hosting", εννοούμε ότι μια εταιρεία διαθέτει υπολογιστές μόνιμα συνδεδεμένους στο Ιντερνετ με ταχύτατες συνδέσεις.

Στους υπολογιστές αυτούς, η εταιρεία hosting ενοικιάζει χώρο έναντι αμοιβής, προκειμένου οι ιστοσελίδες των πελατών της να είναι κάθε στιγμή online.

Ποιοτική φιλοξενία ιστοσελίδων σημαίνει ασφάλεια, αξιοπιστία, ταχύτητα και διαρκή υποστήριξη

Εμφαση στην ασφάλεια

Για να προσφέρουμε τη μέγιστη ασφάλεια, έχουμε περιορίσει την φιλοξενία μονάχα σε ιστοσελίδες που έχουμε κατασκευάσει και συντηρούμε εμείς, ώστε να είμαστε σίγουροι για την ασφάλεια κάθε πελάτη μας.

Κάναμε την επιλογή αυτή γιατί στο shared hosting, δηλαδή όταν πολλές ιστοσελίδες μοιράζονται τον ίδιο σέρβερ, κάθε ιστοσελίδα που δεν συντηρείται σωστά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε όλους τους υπόλοιπους.

Επιπλέον, προσφέρουμε ειδικές υπηρεσίες (Αυτόματα Backup) ειδικά για δυναμικές ιστοσελίδες Wordpress.

secure server
Τι προσφέρουμε στα πακέτα hosting

Στους πελάτες μας προσφέρουμε φιλοξενία σε σέρβερ με δίσκους SSD (solid state drive), που προσφέρουν αυξημένες ταχύτητες μέχρι 300% σε σχέση με τους κλασσικούς δίσκους.

Τους σέρβερ μας προμηθευόμαστε από εταιρείες με πολύχρονη παρουσία σε Αμερική και Ευρώπη, που φημίζονται για την αξιοπιστία τους και την καλή υποστήριξη που προσφέρουν.

Οι τιμές μας ξεκινούν από τα 59€ ανά έτος (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ) και κλιμακώνονται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε πελάτη μας.

Τι να προσέξετε στη φιλοξενία ιστοσελίδων

Η φιλοξενία ιστοσελίδων είναι βασικό συστατικό του Ιντερνετ. Είτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Ιντερνετ για την online επιχείρηση σας, μια ιστοσελίδα που προσφέρει πληροφορίες για ένα συγκεκριμένο θέμα ή ένα φόρουμ συζητήσεων, σε κάθε περίπτωση θα χρειαστείτε μια εταιρεία που θα φιλοξενήσει την ιστοσελίδα σας.

Η φιλοξενία ιστοσελίδων είναι βασικό συστατικό του Ιντερνετ. Είτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Ιντερνετ για την online επιχείρηση σας, μια ιστοσελίδα που προσφέρει πληροφορίες για ένα συγκεκριμένο θέμα ή ένα φόρουμ συζητήσεων, σε κάθε περίπτωση θα χρειαστείτε μια εταιρεία που προσφέρει φιλοξενία ιστοσελίδων.

Ακούγεται απλό, αλλά όπως οτιδήποτε άλλο, έτσι και η φιλοξενία ιστοσελίδων δεν στερείται προβλημάτων:

 • αναξιόπιστη φιλοξενία ιστοσελίδων

  Αν η ιστοσελίδα σας δεν εμφανίζεται γρήγορα στους επισκέπτες σας ή δεν είναι διαθέσιμη κάθε ώρα και κάθε μέρα, τότε έχετε πρόβλημα.

  Κάθε επισκέπτης που δεν θα βρει την ιστοσελίδα σας κάποια στιγμή, ή που θα βαρεθεί να περιμένει μέχρι να εμφανιστεί, είναι ένας χαμένος πιθανός πελάτης της επιχείρησης σας.

  Αυτό σημαίνει ότι αν η εταιρεία που φιλοξενεί την ιστοσελίδα σας δεν σας προσφέρει ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες, τότε στερεί την επιχείρηση σας από έσοδα.

  Αυτό μπορεί να κάνει την φιλοξενία ιστοσελίδων που αρχικά φαίνεται πραγματική ευκαιρία, τελικά να στοιχίζει πολύ περισσότερο από όσο έχετε υπολογίσει.

 • Όχι στη δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων

  Η δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων είναι για τους ερασιτέχνες, που θέλουν να φτιάξουν ένα blog, μια photogallery, ένα μικρό forum ή μια προσωπική ιστοσελίδα. Μέχρι εκεί και τίποτα περισσότερο.

  Για οποιαδήποτε επαγγελματική παρουσία στο ιντερνετ, η δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων δεν μπορεί να σας καλύψει και γρήγορα θα αποδειχτεί πως δεν σας προσφέρει ουσιαστικό έλεγχο πάνω στην ιστοσελίδα σας, δεν προσφέρει ασφάλεια στα δεδομένα σας, δεν επιτρέπει στην ιστοσελίδα σας να μεγαλώσει και να αυξήσει τα έσοδα της.

 • Όχι στην πανάκριβη φιλοξενία ιστοσελίδων

  Ποιος θέλει να πετάει χρήματα; Σίγουρα κανείς! Όμως πόσες φορές κάνατε σύγκριση τιμών πριν αποφασίσετε ποια εταιρεία θα εμπιστευτείτε για τη φιλοξενία της ιστοσελίδας σας;

  Σήμερα με τον τρόπο που έχουν εξελιχθεί οι διεθνείς συνθήκες, αν πληρώνετε πάνω από 5€ το μήνα για την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας, θα πρέπει να ρωτήσετε τι σας προσφέρουν παραπάνω που να δικαιολογεί την τιμή αυτή.

 • Οχι στα "όλα απεριόριστα"

  Η εταιρεία Χ σας προσφέρει απεριόριστο χώρο για την ιστοσελίδα σας, απεριόριστη μεταφορά δεδομένων (bandwidth), απεριόριστες διευθύνσεις email, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και συνεχή υποστήριξη. Μόλις ανακαλύψατε μια πραγματική ευκαιρία, όμως σκεφτείτε το πριν βιαστείτε να αγοράσετε.

  Αυτό που στα χαρτιά είναι απεριόριστο, στο συμβόλαιο που θα αποδεχτείτε χωρίς να διαβάσετε, υπόκειται σε διάφορους περιοριστικούς όρους και δεν είναι καθόλου απεριόριστο.

  Συνήθως, όταν μια εταιρεία τα προσφέρει όλα απλόχερα, ποντάρει στο ότι πολλοί πελατες της δεν θα τα χρειαστούν ποτέ. Ομως, όποιος τα χρειαστεί, θα ανακαλύψει πως τελικά ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

 • Ελέγξτε και ρωτήστε πριν αγοράσετε

  Πριν αποφασίσετε να εμπιστευτείτε κάποια από αυτές για τη φιλοξενία της ιστοσελίδας της επιχείρησης σας, ρωτήστε όσους το έχουν κάνει ήδη.

  Ζητήστε από την εταιρεία που σκέφτεστε να συνεργαστείτε μαζί της, να σας δώσει μια λίστα με ιστοσελίδες που φιλοξενεί στους σέρβερ της και επικοινωνήστε μαζί τους με ένα ευγενικό email ζητώντας να μάθετε αν έχουν μείνει ικανοποιημένοι.

  Αν πρόκειται για hosting provider στο εξωτερικό, αναζητήστε κριτικές πελατών στα σχετικά φόρουμ. Για τις μεγαλύτερες εταιρείες, θα υπάρχουν σίγουρα αρκετές και θα πρέπει να τις διαβάσετε προσεκτικά.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

Η έδρα μας είναι στο Ηράκλειο Κρήτης και συνεργαζόμαστε
με επιχειρήσεις σε κάθε γωνιά της Ελλάδας