Καλογραμμένα κείμενα

Κάθε ιστοσελίδα χρειάζεται καλογραμμένα κείμενα, είτε πρόκειται για ένα ταξιδιωτικό site, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) ή οτιδήποτε άλλο.

Τα κείμενα για το ιντερνετ θα πρέπει να τραβούν την προσοχή του επισκέπτη, να του προσφέρουν τις απαραίτητες πληροφορίες και τέλος, να τον κατευθύνουν στην επιθυμητή ενέργεια, είτε πρόκειται για online πώληση, κράτηση ή επικοινωνία.

Πρωτότυπα κείμενα

Δεν αρκεί τα κείμενα να είναι μονάχα καλογραμμένα, αλλά θα πρέπει να είναι πρωτότυπα, δηλαδή να μην έχουν αντιγραφεί από άλλες πηγές.

Η αποφυγή της αντιγραφής κειμένων δεν επιβάλλεται μονάχα για λόγους προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων, αλλά και για αποφυγή του duplicate content penalty (τιμωρία για διπλότυπο περιεχόμενο) από το Google και τις άλλες μηχανές αναζήτησης.

Κείμενα για SEO

Η συγγραφή κειμένων για ιστοσελίδες πρέπει να λαμβάνει υπόψη της τις αρχές του SEO, δηλαδή να βοηθάει στην καλή θέση στις μηχανές αναζήτησης.

Κάποτε αυτό σήμαινε πολλές επαναλήψεις των γνωστών keywords. Σήμερα αυτό είναι επικίνδυνη πρακτική και τα καλύτερα κείμενα για τις μηχανές αναζήτησης είναι τα ποιοτικά κείμενα, που αρέσουν στους επισκέπτες σας.

Δημιουργία Περιεχομένου με Κείμενα + Εικόνες Επαγγελματικής Ποιότητας

Φανταστείτε μια ιστοσελίδα μονάχα με κείμενο. Ή θυμηθείτε πόσες ιστοσελίδες έχετε δει με φτωχά κείμενα και κακές φωτογραφίες. Σας τράβηξαν την προσοχή; Σας έπεισαν για τον επαγγελματισμό της επιχείρησης που αντιπροσωπεύουν; Η μήπως οι ιστοσελίδες που θυμάστε είναι αυτές που συνδυάζουν κείμενα και εικόνες επαγγελματικής ποιότητας;

Η ArtKreta έχει τη δυνατότητα να σας τα προσφέρει και τα δύο: κείμενα και εικόνα. Αν χρειάζεστε περιεχόμενο για την ιστοσελίδα σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

  • Το καλό κείμενο είναι ενδιαφέρον, δεν ξεχνιέται αμέσως, τραβάει την προσοχή και διασκεδάζει.

  • Κανείς δεν διαβάζει διαφημίσεις. Οι άνθρωποι διαβάζουν ότι τους ενδιαφέρει. Κάποιες φορές συμβαίνει αυτό να είναι μια διαφήμιση.

  • Το σύγχρονο SEO είναι η δημιουργία περιεχομένου τόσο ελκυστικού, που οι επισκέπτες σας το διαφημίζουν μόνοι τους βάζοντας link προς αυτό ή το μοιράζονται στο facebook.

  • Χάρη στα blog και τα social media, ολοένα περισσότεροι άνθρωποι ψηφίζουν αυτό που τους ενδιαφέρει, τους αρέσει, τους εξιτάρει, τους διασκεδάζει.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

Η έδρα μας είναι στο Ηράκλειο Κρήτης και συνεργαζόμαστε
με επιχειρήσεις σε κάθε γωνιά της Ελλάδας