Τι προσφέρει η προώθηση ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης

Αύξηση του αριθμού των επισκεπτών προς την ιστοσελίδα σας

Μια αποτελεσματική προώθηση της ιστοσελίδας σας (SEO) θα βελτιώσει τη θέση της στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, άρα περισσότεροι άνθρωποι θα την βρίσκουν ευκολότερα και θα την επισκέπτονται περισσότεροι.

Στοχευμένη προσέλκυση πιθανών πελατών

Αν το SEO της ιστοσελίδας σας έχει γίνει σωστά, τότε όσοι ψάχνουν στο ιντερνετ για κάποιο από τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας, θα σας βρουν εύκολα. Ετσι αυξάνονται οι πιθανότητες να κερδίσετε νέους πελάτες.

Για να πετύχετε το μέγιστο αποτέλεσμα στη μετατροπή των επισκεπτών σε πελάτες, θα πρέπει να γίνει προσεκτική στόχευση, δηλαδή να απευθύνεστε σε όσους ψάχνουν αυτό ακριβώς που πουλάτε ή προσφέρετε και να αποφύγετε τις γενικότητες.

Για παράδειγμα, αν πουλάτε ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, τότε κύριο μέλημα σας είναι να προσελκύσετε όσους ψάχνουν για ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, κάτι που θα πετύχετε πολύ ευκολότερα από το να στοχεύσετε σε ένα γενικό όρο, όπως "φωτογραφίες". Ολοι έχουμε ψάξει για φωτογραφίες σε κάποια μηχανή αναζήτησης γιατί θέλαμε να δούμε όμορφες φωτογραφίες, αλλά πόσοι από μας θέλαμε να αγοράσουμε μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή;